MV Chai Yo Simi

PÄIVÄRETKET SIMILAN JA KHAO LAK

Päiväretket Similanille ja Khao Lakissa tehdään yhteistyössä iQ-Dive:n kanssa. Käytössä on  kolmimoottorinen, 27 metrinen M/V Chai Yo, nopea (15 knots) päiväretkialus safarialushenkeen sekä pitkähäntävene L/T Sairung Khao Lakin paikallissukelluksiin hylyille.

M/V Chai Yo on teräsrunkoinen uudenlainen päiväretkialus, jolla matka Similanille/ Koh Bonille Taplamuusta (Khao Lak satama) kestää vain 2 1/2 tuntia ja Koh Tachaikin on vain 3 tunnin ajomatkan päässä, ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden niin sukeltamiseen kuin snorklaamiseenkin speedboattien nopeusalueella safarialuksen mukavuuksin. Itse laivamatkakin on jo elämys ruokailuineen.

Similan daytrips

L/T Sairung on huokea tapa tutustua Khao lakin edustan varsin ainutlaatuisiin ja hylkyihin, jotka ovat lähimmillään reilun puolen tunnin ajomatkan päässä rannasta. L/T sairungin päiväretket eivät kuitenkaan sovellu snorklaajille hylkyjen syvyyden takia. Retkiä toteuteaan joka päivä etukäteen pyyntöjen perusteella valituille kohteille. Minimihenkilömäärä 2.Khao Lak wrecks